Disponibilitate
-
Max:
Va rugam solicitati prin e-mail daca doriti cazare la aceasta locatie. Ne pare rau, dar aceasta cazare nu este disponibila momentan in sistemul de rezervari.
Pensiunea Balan din Piatra Neamt .
Recent construită, Pensiunea Bălan vă întâmpină cu 12 camere duble matrimoniale si 3 apartamente fiecare cu grup sanitar propriu. Dotate cu TV cablu, minibar, aer condiţionat, uscător de păr, telefon. De asemenea, pensiunea vă pune la dispoziţie, pentru confortul dumneavoastră un bar, restaurant, living, sală de conferinţe; parcare proprie gratuită, grătar şi un seif la recepţie unde vă puteţi ţine în siguranţă valorile. Se pot organiza petreceri pentru botezuri, nunti si pentru alte ocazii deosebite din viata dumneavoastra.
Restaurant cu bucatarie traditionala, internationala, cu o capacitate de 250 locuri Sala de conferinte 50 – 100 locuri, complet dotata
Statiunile balneare Baltatesti si Oglinzi, Partia de schi din Piatra Neamt, Parcul Cozla si gradina zoologica ; Curtea si Biserica Domneasca,Ruinele cetatii geto-dacice de la Batca Doamnei Piatra Neamt (Petrodava), Biserica “Sf. Ioan”, Biserica “Schimbarea la fata” ; Biserica “Adormirea Maicii Domnului”, Biserica “Buna Vestire”, Schitul Doamna,Sinagoga Catedrala, Barajul de la Bicaz, Cheile Bicazului, Strandul din Piatra Neamt.
14.00
12.00
Înainte de a utiliza google maps trebuie să mergeţi la Google maps api consolă şi luati un api-cheie. După aceea vă rugăm să mergeţi la Aspect-> Opţiuni temă-> setări de configurare şi introduceţi-cheie în câmpul cu eticheta "Google maps api-cheie"
Cazare Piatra Neamt.
Piatra Neamt este municipiul de reședință al județului Neamț. Situat in zona Moldova, România, format din localitățile componente ; Ciritei, Doamna, Piatra Neamț (reședința ) și Văleni. Situat pe valea Bistriței, în nord-estul României, orașul avea la nivelul anului 2011 o populație de 85.055 de locuitori.
Municipiul Piatra-Neamț se află în centrul județului, pe malurile râului Bistrița, mai exact la ieșirea acestuia dintre munți, la confluența cu pârâul Cuejdiu.
Orașul este traversat de șoseaua națională DN15, care o leagă spre sud-est de Bacău și spre vest de Toplița, Târgu Mureș și Turda. Din acest drum, la Piatra Neamț se ramifică șoseaua națională DN15C, care duce spre nord la Fălticeni. Din acest drum se ramifică șoseaua națională DN15D care duce spre est la Roman și Vaslui. Din DN15, în oraș se mai ramifică și șoseaua județeană DJ157, care duce spre sud-est la Dumbrava Roșie, Dochia, Mărgineni, Făurei, Trifești și Horia (unde se termină în DN15D).
Piatra Neamt este amplasat parțial (zona centrală și cartierele vestice) la altitudinea de 310 m. Intr-un bazin intramontan străjuit de culmile Pietricica (590 m) la sud-est, Cozla (679 m) la nord. Cernegura (852 m) la sud-vest, Cârloman (617 m) la nord-vest și Bâtca Doamnei (462 m) la sud-vest . Parțial extramontan în zona subcarpatică spre est, pe o parte dintre terasele Bistriței și din Depresiunea Cracău-Bistrița.
În onoarea acestui oraș, numele Piatra Neamt a fost atribuit asteroidului cu indicativul 100897 de către Alfredo Caronia (care actual trăiește în Piatra Neamț) ; atunci când asteroidul a fost descoperit la San Marcello, Italia în 1998.
Ne pare rău, nu există recenzii pentru această cazare.