Tarcau

Tarcau

Ce poti face

Cazare Tarcau .

Comuna Tarcau este situata in partea de S-V a judetului Neamt, in zona de confluenta a paraului Tarcau cu raul Bistrita. La nord se invecineaza cu orasul Bicaz, la est cu comunele Pangarati, Piatra Soimului, Borlesti si Tazlau, la sud cu judetul Bacau iar la vest cu comunele Tasca, Bicazu Ardelean, Damuc si judetul Harghita.

Valea Tarcaului reprezinta o importanta zona turistica al carei potential este inca insuficient valorificat. Frumusetea si tihna locurilor, puritatea aerului si lipsa unor curenti puternici sunt elemente favorizante pentru petrecerea unor clipe de neuitat.

Soseaua Tarcau – Ardeluta se avanta printre casele satului Cazaci, apoi spre Brates si Schitu Tarcau pana in poienile fascinante ale satului Ardeluta. La iesirea din Brates, splendida stransoare a muntilor ne apropie si mai mult de albia umbroasa a paraului Tarcau. Terasele se ingusteaza abia reusind sa se smulga din imbratisarea padurii; iar apele clocotesc izbindu-se de steiuri, acoperind ochirile insorite cu franturi de curcubeu.

Cazare Tarcau in judetul Neamt.

Din pacate, nu există momentan nici o oferta de cazare pentru această locatie.