Disponibilitate
-
Max:
-
Max:
-
Max:
Va rugam solicitati prin e-mail daca doriti cazare la aceasta locatie. Ne pare rau, dar aceasta cazare nu este disponibila momentan in sistemul de rezervari.
Pensiunea Cornelius din Piatra Neamt va pune la dispozitie 11 camere din care 4 matrimoniale, dotate cu tot ce este necesar pentru a va face sederea cat mai placuta. Fiecare camera are nuanta ei de culoare tocmai pentru a crea un ambient cat mai placut si relaxant pentru dumneavoastra. Toate camerele dispun de conexiune la internet, telefon, tv -cablu, ceas desteptator si room service, baie proprie cu cabina de dus, apa rece si calda permanent. Restaurantul cu 60 de locuri are o ambianta placuta si calda, oferind prin bucataria sa o gama variata de sortimente culinare atat cu specific romanesc cat si cu specific international, satisfacand cele mai rafinate si exigente gusturi celor care ne calca pragul. La cerere organizam pentru serii compacte de turisti, vizite la obiective turistice din zona cum ar fi: Curtea Domneasca, Manastirea Bistrita, Varatec, Agapia, Neamt, Secu, sau Sihastrie. Daca sunteti un cuplu dornic de a vizita imprejurimile sau sunteti venit cu afaceri in zona, va putem pune la dispozitie o masina in sistemul `rent a car`.
14.00
12.00
Înainte de a utiliza google maps trebuie să mergeţi la Google maps api consolă şi luati un api-cheie. După aceea vă rugăm să mergeţi la Aspect-> Opţiuni temă-> setări de configurare şi introduceţi-cheie în câmpul cu eticheta "Google maps api-cheie"
Cazare Piatra Neamt.
Piatra Neamt este municipiul de reședință al județului Neamț. Situat in zona Moldova, România, format din localitățile componente ; Ciritei, Doamna, Piatra Neamț (reședința ) și Văleni. Situat pe valea Bistriței, în nord-estul României, orașul avea la nivelul anului 2011 o populație de 85.055 de locuitori.
Municipiul Piatra-Neamț se află în centrul județului, pe malurile râului Bistrița, mai exact la ieșirea acestuia dintre munți, la confluența cu pârâul Cuejdiu.
Orașul este traversat de șoseaua națională DN15, care o leagă spre sud-est de Bacău și spre vest de Toplița, Târgu Mureș și Turda. Din acest drum, la Piatra Neamț se ramifică șoseaua națională DN15C, care duce spre nord la Fălticeni. Din acest drum se ramifică șoseaua națională DN15D care duce spre est la Roman și Vaslui. Din DN15, în oraș se mai ramifică și șoseaua județeană DJ157, care duce spre sud-est la Dumbrava Roșie, Dochia, Mărgineni, Făurei, Trifești și Horia (unde se termină în DN15D).
Piatra Neamt este amplasat parțial (zona centrală și cartierele vestice) la altitudinea de 310 m. Intr-un bazin intramontan străjuit de culmile Pietricica (590 m) la sud-est, Cozla (679 m) la nord. Cernegura (852 m) la sud-vest, Cârloman (617 m) la nord-vest și Bâtca Doamnei (462 m) la sud-vest . Parțial extramontan în zona subcarpatică spre est, pe o parte dintre terasele Bistriței și din Depresiunea Cracău-Bistrița.
În onoarea acestui oraș, numele Piatra Neamt a fost atribuit asteroidului cu indicativul 100897 de către Alfredo Caronia (care actual trăiește în Piatra Neamț) ; atunci când asteroidul a fost descoperit la San Marcello, Italia în 1998.
Ne pare rău, nu există recenzii pentru această cazare.